Underhållningsproffset: Danny Saucedo

Lördagen den 12 augusti blir det full fart när Danny Saucedo sprider sin musikaliska energi över Stortorget! Popartisten och låtskrivaren har många strängar på sin lyra, och idag är han en av landets största underhållare.

Som soloartist har Danny släppt fem fullängdsalbum och en rad hit-singlar, såsom ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig och ”Snacket på stan” för att nämna några. Han har även synts mycket i tv-rutan. 2023 uppträdde Danny på Melodifestivalen och valdes in i ”Hall of Fame” för sina fyra fantastiska tävlingsbidrag genom åren, varav två gånger där han kom på en andraplats med låtarna ”In the Club” (2011) och ”Amazing” (2012). Under 2016 medverkade Danny i den sjunde säsongen av TV4:s program ”Så mycket bättre” där hans tolkningar har strömmats över 80 miljoner gånger.

Under våren 2017 gjorde Danny sin första krogshow ”NU” på Hamburger Börs i Stockholm som sålde över 140 000 biljetter. 2019 lanserade Danny den kritikerhyllade popshowen ”The Run(A)way Show” som därefter utvecklades till ”The Run(A)way Show 2.0” under 2022. Framgången blev ett faktum med 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm, stationerad på Gothia i Göteborg och en arenaturné över hela Sverige som avslutades i en fullsatt Malmö Arena.

Sommaren 2023 blir det stor turné med fullt band, och vi är mer än glada över att ett av stoppen blir under Kalmar Stadsfest!

Fler nyheter