Molly Sandén släpper singeln "Den som är den"

I fjol släppte Molly Sandén sitt platinasäljande album Större som kantades av hyllningar runtom i Sverige av såväl kritiker som fans. 2018 var minst sagt Mollys år – med över 70 miljoner streams på albumet blev hon den mest streamade kvinnliga svenska artist på Spotify. Under sommaren drog Molly ut på turné runtom i Sverige som sedan följdes upp med hennes första egna klubbturné. Med hyllade albumet Större blev hon nominerad för Årets Artist och Årets Pop på P3 Guld samt för Årets Pop på Grammis där hon även uppträdde på galan.

2018 var bara början – nu är det dags för Molly att släppa nya singeln (inkl. video) Den som e den, en låt om att gå ut och festa/dansa ensam. Nu står det också klart att Molly släpper nytt album som har release den 29 maj. Jag har helt enkelt burit på för mycket stora känslor det senaste året som behövde få komma ut i musik. En låt blev snabbt 6 så vi alla kände att det va dags för ett till album. Ett större 2.0. – Molly Sandén.
Den som e den släpps den 1 mars via Sony Music. Låten är skriven av Molly Sandén och Alex Shield. Producerat har Alex Shield gjort tillsammans med Victor Thell.

Fler nyheter