Här är artisterna på årets RIX FM Festival!

Äntligen är det dags igen! 12 städer får besök av årets hetaste musikturné när RIX FM Festival rullar ut i sommarsverige. I Kalmar den 11 augusti står Omar Rudberg, Molly Hammar, Smash Into Pieces med flera på scenen för att leverera en sprakande sommarfest.

Stortorget i Kalmar är RIX FM Festivals sjunde stopp. Artister som är klara är även Victor Crone, Nordman, Klara Hammarström och Kiana (fler artister kan tillkomma). Konferencierer blir RIX FM’s populära programledare Roger och Laila från RIX MorronZoo.

Förra året gästades festivalen av över 200 000 besökare vilket gör RIX FM Festival till den i särklass största festivalen i Sverige. Efter stoppet i Kalmar stannar festivalen till i Malmö, Kristianstad, Stockholm, Norrköping och Växjö. Mer info om vilka artister som kommer till vilken stad publiceras undan för undan på rixfmfestival.se

– I år firar kommersiell radio 30 år och jag kan med stolthet konstatera att RIX FM Festival är ett av de största och bästa events som någon radiokanal skapat. Tillsammans med våra sponsorer och ett nära samarbete med både artister och skivbolag, så kan vi åter igen bjuda våra lyssnare på en fantastisk musikupplevelse, säger Christer Modig, VP Radio på Viaplay Group.

RIX FM Festival presenteras av Viaplay i samarbete med Pizza Hut, Pepsi Max, Pengapeppen och K-Rauta. Alla samarbetspartners går att besöka i RIX FM Festivals eventby som ligger i anslutning till scenen, från kl. 12:00. Artisterna tar plats på stora scenen i Stortorget klockan 19.30. Fri entré för alla!

Fler nyheter