Glädjespridaren: Theoz

Han var med i årets melodifestival, där han tog sig till final med låten ”Mer av dig”. Nu är det klart att publiken får se mer av Theoz på Kalmar Stadsfest. Han ger en konsert på Stortorget torsdagen den 10 augusti.

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Han hittade sin digitala dansscen på TikTok och Youtube, där han har över 2 miljoner följare. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på Youtube i Sverige och videon har idag över 15 miljoner visningar. Samma år blev han även nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på influencer-festivalen ICONFEST.

2019 tog Theoz språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runt om i landet. Sedan dess har han hunnit släppa flera låtar och har också medverkat på Diggilooturnén och i biofilmen Rymdresan.

– Nu har vi presenterat alla akter på Stortorget och Larmtorget och är väldigt nöjda med den bredd vi har fått ihop. Publiken kommer att bjudas på allt från pop, soul och country till rock, street metal och housemusik, säger Pelle Aldestam, projektledare för Kalmar Stadsfest.

Snart fler programpunkter

– Dessutom kommer vi snart att presentera fler programpunkter på de andra scenerna. Kalmar Stadsfest kommer som vanligt att äga rum på flera platser runt om i stan, bland annat i Stadsparken och Krusenstiernska gården. Besökarna kommer att få uppleva musik, teater, mat och aktiviteter av olika slag, berättar Marcus Larsson, chef enheten Evenemang och möten, Destination Kalmar.

Fler nyheter