Anmäl ditt evenemang

Har du ett evenemang som pågår under Kalmar Stadsfest? Vad trevligt! Då kan du lägga in det i vårt stadsfestprogram.

För att få det publicerat behöver det följa några kriterier, vilka är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum under Kalmar Stadsfest 2024. Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Kalmar, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

För att visualisera det på bästa sätt behöver ni bifoga en bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 10 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png, psd och pdf. Bilden ska vara 2000 pixlar bred och 800 pixlar hög.

Tänk på att bilder är en personuppgift. Kontrollera därför att du har samtycke från eventuella personer som syns på bild, till exempel i form av ett modellavtal. Det är förbehållet Destination Kalmar att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra ändringar i texter och bilder innan publicering sker.

Vi har ett ständigt stort inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 7 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med GDPR. Läs mer i vår integritetspolicy, se länk till höger.

Anmäl dig här!