Vill du ställa ut under Kalmar Stadsfest?

Kalmar Stadsfest lockar över 100 000 personer, som tillsammans fyller Kalmars gator och torg under tre dagar. I år hålls festen den 8-10 augusti. Var med i festligheterna och ställ ut för ett ännu mer levande evenemang!

En del av er är erfarna utställare, medan andra av er ställer ut på Kalmar Stadsfest för första gången, vilket skapar en bra dynamik och ett varierat utbud. Utöver våra ordinarie platser har vi även ett par större ytor till förfogande, med strålande möjligheter att ha ett mer utvecklat och interaktionsvänligt koncept. Som utställare finns det även möjlighet att bli en del av stadsfestens digitala program på denna webbplats under kategorierna mat, dryck och nöje.

Vi arbetar med tre olika etapper beroende på vilken målgrupp ni vill vända er till, läge och prisgrupp. Detta har gjorts för att det ska passa alla att ställa ut på vår stadsfest oavsett vilken budget man har. Hör gärna av er till mig så kan vi se över vad som passar er bäst.

– Marlene Rolfson, Destination Kalmar

  • Etapp 1 – 9 000 kr (3×3 meter, inkl el 220v) Här får ni ett toppenläge mellan våra två största scener. Här rör sig den största mängden människor i en jämn ström, såväl under hela dagen som kvällen fram till klockan 23.00. I denna etapp har du en målgrupp som sträcker sig från våra yngsta till de äldsta av stadens besökare.
  • Etapp 2 – 7 500 kr (3×3 meter, inkl 220v) I denna etapp når ni samma målgrupp som etapp 1, men ni har inte riktigt samma ström av besökare. Här kan det vara lugnare med besökare – framför allt på kvällstid.
  •  Etapp 3 – 6 500 kr (3×3 meter, inkl 220v) Detta är vår senaste etappnyhet! På Floras kulle, belägen mellan Axels Tivoli och Larmtorget, har ni ett naturligt flöde med människor från olika håll, bland annat från centralstationen samt våra festivalområden i Stadsparken. Området kommer även ha en DJ på plats.

Boka din plats:

marlene.rolfson@kalmar.com
010 – 357 05 19