Vill du ställa ut under Kalmar Stadsfest?

Våren ligger i luften och Kalmar Stadsfest närmar sig med stormsteg. Denna familjefest lockar över 100.000 personer som tillsammans fyller Kalmars gator och torg under tre dagar den 10-12 augusti.

En del av er utställare som vi får hälsa varmt välkomna är erfarna utställare och en del av er är nya utställare i Stadsfestens regi. Vi har även ett par större ytor till förfogande med strålande möjligheter att ha ett mer utvecklat och interaktionsvänligt koncept. Som utställare finns det även möjligheter att bli en del av Stadsfestens digitala program under kategorierna mat, dryck och nöje på www.kalmarstadsfest.se.

Vi arbetar med tre olika etapper beroende på vilken målgrupp ni vill vända er till, läge och prisgrupp. Detta har gjorts för att det ska passa alla att ställa ut på vår stadsfest oavsett vilken budget man har. Hör gärna av er till mig så kan vi se över vad som passar er bäst.

– Marlene Rolfson, Destination Kalmar

  • Etapp 1 – 7 500kr (3×3 m, inkl el 220v) Här får ni ett toppen läge mellan våra två största scener där det rör sig mycket människor i en jämn ström under hela dagen och hela kvällen fram till klockan 23,00. I denna etapp har du en målgrupp som sträcker sig från våra yngsta till de äldsta av stadens besökare. Det är i denna etapp som det rör sig mest och flest människor.
  • Etapp 2 – 7100kr (3x3m, inkl 220v) I denna etapp når ni samma målgrupp som etapp 1 men har inte samma ström av besökare utan här kan det vara lugnare mellan besökarna framförallt på kvällstid. Några av etapp 2 utställningsplatser ligger nära Larmtorget där det finns många fasta restauranger och pubar men också den näst största scenen i staden.
  •  Etapp 3 – 6700kr (3x3m, inkl 220v) Vill ni nå målgruppen med barnfamiljer och ungdomar är det absolut denna etapp ni ska välja. Dessa utställningsplatser ligger nära Axels tivoli. Här pulserar musiken från karusellerna och stånd med lotteri försäljning.

Boka din plats –

marlene.rolfson@kalmar.com
0480 – 45 34 15